eToro

eToro | Tar tradingen till nästa nivå

eToros diagrambaserade visuella handelsplattform levandegör marknaden på ett helt nytt sätt. eToro är en populär och växande valutamäklare med både proffs och nybörjare som kunder. Det finns mycket kunskap och inspiration att hämta i forumet där man bl.a. får tillgång till analyser och förslag från de mest framgångsrika handlarna.

Fördelar med eToro

Användarvänlighet
eToros plattform är utformad så att det är enkelt och lätt att få överblick över marknadens riktning vilket ökar förutsättningen för korrekta beslut.

Enkelhet
Innovationer och utvecklingsarbete gör att du som kund hos eToro kan känna dig förvissad om att alltid ligga i marknadens framkant.

Personlig service och community

På eToro uppmuntras handlarna att chatta och dela med sig av kunskap, strategier och erfarenhet. Det är väldigt värdefullt att lära av andra handlare så att man inte gör onödiga och kostsamma misstag.

eToro webbplats

Kontoslag

För att direkt få samma villkor som professionella placerare rekommenderas Silverkontot och en minsta insättning om 1000 dollar vilket också ger en bonus på 250 dollar eller 25 %.

Betalningsmedel för insättning och uttag

Insättning med Mastercard, VISA eller Diners blir bokförd på kontot sekundsnabbt. Det går även att föra över pengar till kontot via Paypal, Moneybookers och Neteller.

eToro Bonus

Know Your Client

Gemensamt för alla seriösa valutamäklare är att de följer internationella bestämmelser om KYC (Know Your Client). Det innebär att om du t.ex. betalar med kort måste scanna och mejla in kortets fram och baksida samt aktuell el eller hyresavi med bostadsadress.