AVAFX Logotyp

AvaFX - Integritet är den värdefullaste valutan

Ava FX är en världsledande online valutamäklare med över 100 000 kunder och volymer på över 20 miljarder dollar i månaden. Ava FX är utformat av handlare för handlare vilket resulterat i programvara, analys och backoffice service i världsklass.

Genom Ava FX får du både tillgång till populära Metatrader, mobilkonto och den för sitt blixtsnabba orderutförande uppskattade Act Forex plattformen. Det innebär att dina affärer genomförs omedelbart utan dröjsmål och att spreaden är garanterad och inte ändras mer än i exceptionella fall.

AvaFX webbplats

Ava erbjuder även flera olika autotraders med bra track-record till vilka den som vill utan avgifter kan anförtro en del av kapitalet.

Instrument

Förutom alla världsvalutor samt flera östeuropeiska, Turkiska lira m.fl. kan du genom Ava handla aktieindex CFDs på en mängd börser inklusive OMX30 med hög hävstång. Dessutom kan du handla med ett urval av de största aktieslagen på New York och Nasdaq börsen som Citigroup, Google, McDonalds m.fl.

Programvara och applikationer

Ava FX erbjuder för närvarande (minst) fyra olika handelsplattformar.

Avatrader eller Act FX – sekundsnabb handel med tydliga diagram och tekniska analysverktyg.

Metatrader 4 – populär handelsplattform där det går att köra egna eller köpta expert advisors (automatisk robothandel).

Webb - Kolla kontot och genomför affärer utan att ladda ner programvara.

Mobil - Öppna, stäng positioner och modifiera stoppnivåer direkt i mobilen.

Rekommenderat kontoslag

Hos AvaFX kan du ha konton i flera olika valutor (dollar, euro eller pund) bäst värde har Guldkontot (minsta insättning 1000 dollar).

Betalningsmedel för insättning och uttag

Omedelbar insättning med Mastercard, VISA & Diners. Det går även att göra insättningar via Moneybookers, Paypal och banköverföring.

AVAFX Banner

Ava Capital Markets Ltd är en internationellt verksam finanskoncern som står under tillsyn av bl.a. den Irländska finansinspektionen.

Know Your Client

Gemensamt för alla seriösa valutamäklare är att de följer internationella bestämmelser om KYC (Know Your Client). Det innebär att om du t.ex. betalar med kort måste scanna och mejla in kortets fram och baksida samt aktuell el eller hyresavi med bostadsadress.