bingo vinnare

Bingo Turnummer

Vilket är ditt turnummer när du spelar bingo? Har du ett, eller flera, eller har du inte valt något än? De flesta människor känner att det finns ett antal nummer som på något sätt har gynnat dem genom livet. Många anser att ett nummer från deras födelsedatum är deras lyckonummer. Andra sätter sin tro på tur siffror av deras barns födelsedatum. En del bingospelare går till och med så långt att de vänder sig till vetenskap och använder sig av numerologi för att avgöra vilka nummer som ger dem mest tur.

När du spelar bingo spel, väljer du brickor baserat på dina turnummer? I så fall kan du skjuta dig själv i den ökända foten. Experter som har studerat olika spel och hur de statistiskt fungerar kan berätta för oss att verkligheten skiljer sig från lyckan och att lyckan om den nu finns fördelas rättvist och slumpmässigt mellan alla lyckonummer som alla människor har. För varför skulle egentligen just du tilldelas mer lycka än någon annan?

När du spelar bingo spel, väljer du brickor baserat på dina turnummer? Många väljer brickor för deras bingospel genom att leta efter kort som upprepar turnummer flera gånger. Till exempel om deras lyckonummer är 3, kommer de att välja kort med många siffror som slutar med 3. De slår sig sedan ned och väntar på dragningen med en känsla av att de har gjort ett bra val. I verkligheten kan dock de uppropade numren nästan aldrig konsekvent sluta i samma siffror! Tänk på det.

Vetenskapen och statistikbenägna bingospelare som har studerat denna fråga säger åt oss att speciellt granska de första tio nummer som ropas ut i ett bingospel eftersom de med stor sannolikhet kommer att omfatta alla tio slutsiffror.

 

Betsson Bingo
  • Gratis bingo varje dag
  • 100 % Insättningsbonus
  • Jackpott

Håll dig till ditt turnummer!

Med den fascinerande och lysande information vi lärt oss från första avsnittet om bingo turnummer bör vi ompröva premissen för att använda oss av lyckonummer för att hjälpa oss att vinna bingospel. När du väljer dina brickor ska du alltså istället försöka att leta efter kort som har så många siffror som möjligt representerade. Om dessa sifferforskare faktiskt har rätt så kan det faktiskt vara så att det finns chans att vinna fler bingospel om du istället för att leta efter samma siffror försöker hitta brickor med så stor variation som möjligt.

Nu ska du dock inte låta dig nedslås. Det är faktiskt inte så att dina turnummer faktiskt inte tur för tur med sig för dig. På något sätt bör du inte tillåta de så kallade ”experterna” berätta vad som är och inte tur för dig. Tur är i sig icke-logisk så att mosa den i någon form av logik är inte alltid möjligt. Lyckan hör hemma i världen för det oförklarliga för det mesta.

Så, hur kan du fortfarande använda dina turnummer om du väljer dina kort annorlunda? Som tur är finns det många sätt där du fortfarande kan använda dessa nummer. Om ditt turnummer är tre, kan du prova att spela tre brickor åt gången i ditt bingo spel. Kanske du kan spela klockan tre eller så kan du på något annat sätt arbeta med siffran tre i ditt bingospel.

Håll dig till dina turnummer!

Eftersom tur är så svår att kvantifiera, är det en riktigt subjektiv sak. Vad några av oss tar som en lycklig slump, tror andra inte händer två gånger om. Det är bara att inse att några av oss är på jakt efter lycka, slump och flax hela tiden medan andra inte ser det när det faller på dem.

Även om det är en bra idé att ompröva dina metoder ibland (inklusive ditt bingo spel) betyder inte det att du någonsin ska ge upp på tron på lyckan!