Proclear

Om du använder toriska kontaktlinser är du kanske van med att få vänta och när du sedan äntligen får dina receptbelagda toriska linser kanske de ändå inte passar exakt på ögonen vilket innebär lite sämre komfort än vanliga mjuka kontaktlinser.

Många av de här problemen löser sig om du istället använder Proclear toriska linser.
Proclear toriska linser har en oöverträffad komfort när du bär dina linser, hela dagen.

Hemligheten bakom linserna kallas PC Technology och finns i varje Proclear lins. PC har trots namnet inget med datorer att göra. I denna fråga är PC-teknik ett nytt material fosfkolin (PC), vilket bland annat finns i membran på mänskliga celler. PC molekyler viktiga i kroppen, och i ögat, eftersom de samlar vatten omkring sig. I huvudsak innebär detta att Proclear linser alltid är bekväm och fuktiga även efter flera dagars användning. Det här betyder att Proclear toriska linser är perfekta för personer som har haft problem med komfort och toriska linser.

Enligt tillverkaren finns det inga andra märken av mjuka linser som kan leva upp till det här påståendet, men än viktigare för människor med astigmatism är att definitivt inga andra toriska kontaktlinser kan påstå det samma. Proclear toriska linser kan ge dig en kristallklar syn och komfort som du bara skulle hitta i dina glasögon. Så om du är trött på att bära glasögon kan Proclear vara precis vad du söker efter.

Dessa linser kommer att öppna dörren till en värld utan glasögon som du tidigare gång känt dig utelåst från. Ta bort glasögonen och sätt i dina Proclear, och du kommer att kunna se klart i timmar varje dag utan att ens funderar på att du har bär linser.

Så om du fortfarande bär glasögon eller använder toriska linser du inte är nöjd med, fråga din läkare om Proclear toriska linser.

Varumärken och tillverkare

Cooper Vision
Air Optix
Biomedics
Acuvue