Netlens - Kontaktlinser snabbt och enkelt

Netlens.se grundades 2005 med målsättningen erbjuda kontaktlinser billigt och enkelt via nätet. Netlens kan hålla en mycket lägre prisnivå än din vanliga optiker eftersom de har mindre utgifter för lokaler samt en större omsättning att slå ut kostnaden på. Det är inte ovanligt att du kan spara så mycket som sjuttio procent genom att handla hos Netlens.se istället för en traditionell optiker.

Det är viktigt att känna sig trygg och säker när man handlar linser på nätet. Det har Netlens tagit fasta på och utvecklat en lättöverskådlig hemsida med noga genomtänkta funktioner och säkerhetsaspekter. Även om du handlar dina linser på nätet är det rekommenderat att besöka en optiker eller ögonläkare minst en gång i månaden. Givetvis måste du ha ett recept så att du får rätt kontaktlinser innan du beställer dina första linser.

Netlens levererar endast äkta märkesvaror med samma kvalitet och specifikationer som hos optikern.

Köp linser från Netlens

Fördelar med att handla från Netlens.se

Prismatchning

Netlens är säkra på att de håller lägst priser på kontaktlinser att om du mot förmodan skulle hitta en butik som är billigare matchar de priset.

Snabb leverans

Linserna levereras normalt inom 2-8 dagar. I vissa undantagsfall måste linserna specialbeställas och då kan det ta en vecka längre (gäller 5 % av beställningar).

Låga priser

Effektiva inköps och hanteringssystem samt hög omsättning och låga utgifter för lokaler gör att Netlens kan erbjuda Sveriges kanske lägsta priser på kontaktlinser.

Köp linser från Netlens

Om Netlens

Netlens Scandinavia AB har sitt huvudkontor vid Thorildsplan i Stockholm.

Blogg

Varumärken och tillverkare

Cooper Vision
Air Optix
Biomedics
Acuvue