Crazy linser

Alla behöver en förändring nu och då, speciellt när det gäller vårt personliga utseende. När vi får lust experimentera finns det många roliga sätt för att få ett nytt och spännande utseende. Ofta nöjer vi oss kanske med att byta frisyr eller köpa nya kläder men ett annat sätt är genom användning av färgade eller crazy kontaktlinser.

LenswayGaranterat lägst pris - leverans inom 24 timmarOm Lensway
LensstoreSolglasögon på köpetFri fraktOm Lensstore
Lenson50 kr rabatt till nya kontaktlinskunderSnabb leverans Om Lenson
NetlensKöp nu betala senare - prismatchning garanterar lägst prisOm Netlens

För den som känner dig lite äventyrlig, men kanske inte vill gå för långt kan det räcka med att byta ögonfärg. Modiga individer som vill få lite reaktioner däremot kanske tar ett steg till och skaffar sig kattögon eller spirallinser.

Människor som söker intressanta och ovanliga linser kanske också vill använda dem tillsammans med kostymer för en maskerad eller något annat festligt tillfälle. Problemet är med att försöker att hitta dessa fantasifulla linser är dock att det ibland inte är lätt att veta var man kan vända sig.

Det största utbudet av ovanliga crazy linser finns på nätet. Det beror på att den stora konkurrensen mellan handlarna gör att de alltid vill ha det senaste i lagret vilket innebär att du som kund får ett stort utbud av spännande linser att välja mellan.

Gör en synundersökning

Innan du sätter in ett par nya linser i ögat bör du göra en synundersökning. Detta gäller även för linser utan styrka. Bara för att linserna inte används för ett synfel inte mildrar det inte de potentiella farorna du kan utsätta din syn för När du får klartecken från din optiker är det bara att sätta igång jakten på roliga, spännande och crazy linser.

Varumärken och tillverkare

Cooper Vision
Air Optix
Biomedics
Acuvue