Biomedics

Biomedics, framtagna av Ocular Sciences, är ett av de större märkena på kontaktlinsmarknaden. Biomedics kontaktlinsserie innehåller flera olika linstyper. Varav Biomedics38, Biomedics55 och Biomedics55 Premier är tre av Biomedics mest populära produkter. Biomedics kontaktlinser ingår i kategorin linser som eliminerar det dagliga besväret med linsborttagning och isättning. Detta är en viktig och nödvändig bekvämlighet för ett stort antal kontaktlinsbärare.

Här kan du beställa Biomedics kontaktlinser

LenswayGaranterat lägst pris - leverans inom 24 timmarOm Lensway
LensstoreSolglasögon på köpetFri fraktOm Lensstore
Lenson50 kr rabatt till nya kontaktlinskunderSnabb leverans Om Lenson
NetlensKöp nu betala senare - prismatchning garanterar lägst prisOm Netlens

Tack vare förlängd användningstid kan Biomedics linser bäras i upp till två veckor. Även om det finns andra märken av månadslinser som kan användas kontinuerligt i 30 dagar är Biomedics linser några av de bättre på marknaden. Månadslinser kräver dock fortfarande regelbunden linsrengöring. Att protein byggs upp i ögat är ganska vanligt, vilket kräver regelbunden användning av linsrengöringsvätska för att undvika potentiella ögoninfektioner.

Tillverkad av 2HEMA polymer, är Biomedics38 kontaktlinser en särskild produkt avsedd att användas i upp till två veckor, under vilket klar syn kan säkerställas. Biomedics38 linser kräver också linsskötsel med lösningar för att hålla proteinbeläggningar i schack. Materialet i Biomedics38 linser har en betydande vattenhalt. Detta överlägsna material underlättar syreupptagningsförmågan på ett enkelt sätt. Kontaktlinserna innehåller tillräckligt med vatten och håller en hög syrehalt Biomedics38 kontaktlinser orsakar inte ögontrötthet eller obehag. Dessutom är Biomedics38 linser något tonade vilket gör det lätt för bäraren att se dem vid insättning och uttag.

En annan storsäljare av Biomedics kontaktlinser är Biomedics55. De har samma specifikationer som Biomedics38 men med den ytterligare fördelen att Biomedics55 inte kräver någon linsvätska. Biomedics55 består av ett material som heter ocufilcon D, Biomedics55 linser har ett högre vatteninnehåll än Biomedics38 och dessutom innebär Biomedics55 kontaktlinser innebär mindre irritation och känsla av främmande föremål i ögonen. Biomedics55 Premier linser har en asfärisk design som ger utmärkt syn.

Varumärken och tillverkare

Cooper Vision
Air Optix
Biomedics
Acuvue