FotopapperFotopapper

Vi har fotopapper i A4 och A6 format av hög kvalitet och finish. Högglansigt (Glossy) fotopapper ger fina utskrifter av scannade, digitala och nedladdade bilder. Det större formatet kan användas för att göra broschyrer, presentationer och kan skäras till för att få rätt storlek. Fotopapper av hög kvalitet kännetecknas av att de är tjocka och känns gedigna.

CanvasMålarduk

Målarduk är ett väldigt bra material för högkvalitetstryck. Duken är tillverkad av rent bomullsmaterial och är perfekt för att skapa utskrifter som både känns och ser äkta ut. Canvas fotopapper kan användas till mycket mer än målningar. Det är ett utmärkt material för utskrifter av posters, porträtt och mycket mer. Målarduken levereras i förpackningar om fem i A4 format.

 

T-Shirt ÖverföringspapperT-Shirt Överföringspapper

För överföring av bilder till T-Shirt behöver du förutom T-Shirt transfer papper, en bläckstråleskrivare laddad med nya bläckpatroner, ett strykjärn och givetvis en T-Shirt! Tänk på att skriva ut bilden du vill använda på ett vanligt papper först. Bilden kan behöva göras spegelvänd så att den hamnar rätt. Gör alltid en provutskrift på vanligt papper så är du säker på att det blir rätt.