Nyhedsbreve

Guide til billigere blekkpatroner

Billige BlekkpatronerHer kan du sammenligne priser og spare penger på blekkpatroner. Vi samler bare dagsaktuelle priser fra ledende blekk leverandører slik at du kan finne det du trenger med en enkel og rask sammenligning av priser på fargepatroner til Canon Pixma, HP DeskJet, HP Photosmart og mange andre populære modeller. På denne måte kan du foreta en informert innkjøp og spare penger på ellers dyre blekkpatroner.

Prisforskjellene er store, og det er mye å spare på å kjøpe f.eks en miljøvennlig kassett i stedet for et dyrt og energikrevende merke produkt. Vi tilbyr kun forhandler med et godt omdømme og utprøvd kundetilfredshet.

Prissammenligning Blekkpatroner

 • Brother
  Canon
  Dell
  Epson
  HP
  Lexmark

Vi hos Blekkpatroner.no gjør alt vi kan for å sikre at prissammenligningen vil alltid være riktig. Vi har den høyeste ambisjonen å tilby en verdifull informasjonskilde for alle våre kunder som ønsker å spare penger på blekk til skriveren sin.

Produsenten av skriveren din har solgt den veldig billig fordi de planlegger å tjene penger på å selge dyre originale blekk etterpå. Selvfølgelig, er det bare monopolistens interesse å advare mot bruk av billigere kopier av deres eget produkt eller produkter. Forbrukerskontoret har klart uttalt at garantien gjelder uansett hvor du kjøpte patroner!

Nytt blekk til skriveren din kan være et dyrt kjøp. Det er derfor et tema som interesserer mange konsumentet og hvorfor vi har gjort dette nettstedet.

Hvorfor er blekkpatroner og toner så dyrt? Hvor kan jeg finne billige blekkpatroner som du kan spare penger med? Det og svar på andre spørsmål, samt nåværende sammenligning av blekk du kan finne svar her.

Det trenger ikke være komplisert å kjøpe blekk. Men med økende antall typer patron fra forskjellige produsenter som nå er tilgjengelig, kan det noen ganger være vanskelig å gjøre det riktige valget (les mer om ulike typer patron).

Blekkpatron eller toner?

Har du en blekkskriver eller en laserskriver? Løft skriverdekselet og se etter kassett: en farge blekkskrivere har vanligvis fire små patroner mens en fargelaserskriver har fire mye større patroner. Tonere som bare skriver ut i svart bare har én tonerkassett. Skriverens modellnummer er plassert på toppen av det ytre dekselet. Når du har funnet ut navnet på patronen har det på tide å se etter en kompatibel patron som passer med skriveren.

Original, kompatibel eller reprodusert blekkpatron?

Prismatrix

Pris ovenfor matrise beskriver de forskjellige patrontypernas egenskaper.

1. Kompatibel patron

Den kompatibel patron er ofte det billigste alternativet, det holder en middels til høy kvalitet (tilsvarende den originale).

2. Eco Blekkpatron

Den reproduserte patron tar opp nesten hele den vertikale felt, er kvaliteten ujevn og variert. En reprodusert blekkpatron kan ha vært brukt som strekker seg fra 1 -10 ganger, og kan derfor gi en utskriftskvalitet fra nesten tilsvarende den opprinnelige å gi så dårlige utskrifter som i verste fall må returneres til produsenten.

3. Original Cartridge

En merkevare patron er vedlikeholdt og svært høy kvalitet, blekkpatroner fra HP og Lexmark (patroner med montert skrivehode) er dyrere og er funnet på helt til høyre. Canon og Epson skriveren har en stasjonær skrivehode som gjør kassetten billigere.

Forhåpentligvis kan den informasjonen du finner her være nyttig. For eksempel er katalogen med blekkskrivere, blekk og samsvarende blekkpatroner oppdatert regelmessig , men det er ikke alltid vi har tid til alle modeller som skal lanseres. Du kan gi oss beskjed hvis du mangler enn eller flere skrivere (info-at-lastoffer.net) så legger vi det inn så snart som mulig!

Konklusjon

Kompatible kassettar gir den beste kvaliteten for minst penge. Hvis valget står mellom den originale eller reprodusert / miljø kassett, velger du det opprinnelige fotopatron og miljø for utkast og enklere utskrifter.

Konsumentguide Bläckpatroner

Forbrugerguide Blækpatroner