Enkelt lån

Det fanns en tid då långivarna var ett fåtal och de som ville låna pengar var helt i deras händer. Svag konkurrens mellan ett fåtal dominerande banker gjorde att kreditgivarna i lugn och ro kunde välja vilka som skulle få låna pengar vilket inte gjorde det enkelt att få lån. Tiderna har dock förändrat sig till det bättre och idag är det hård konkurrens om att få låna ut pengar. En långivare får idag agera som säljare av vilken produkt som helst och det gäller att nå ut till största möjliga antal människor genom att erbjuda enkla och bra lån med låg ränta. Fler och fler långivare erbjuder nu lätta, snabba och enkla lån vilket innebär att den som behöver låna pengar slipper det konventionella pappersarbetet och kan få sin ansökan behandlad raskt och effektivt.

Lån som är enkla att söka

Ikanobank

Internetbaserad långivning och effektiv administration gör att Ikanobanken kan erbjuda lån till marknadens bästa villkor.

Ikano Bank har flera gånger blivit vald till Sveriges bästa banksida. De kan arrangera lån till den lägsta räntan. Det går hos Ikanobanken att låna pengar utan säkerhet till det mesta.

Hos Ikano Bank lånar du upp till 350 000 kr, du betalar ingen uppläggningsavgift eller aviavgift och du får lånelöfte direkt. Ränta från 3,75 % - 11,95 % och inga avgifter. Ikanobank ägs av Ikeafamiljen Ingvar Kamprad.

Personliga lån eller blancolån är de äldsta och de mest populära lånen på kreditmarknaden. Och de har länge varit den enda bästa lösningen för en mängd olika ekonomiska problem, de är fortfarande mycket populära. På grund av detta och ovan angivna skäl finns det många långivare som tillhandahåller enkla blancolån och är mer än ivriga att få låna ut sina pengar till dig.

Hela syftet med ett enkelt lån är att göra sig av med formaliteter och påskynda godkännandeprocessen. Följaktligen är det i regel lätt att få personliga lån utan säkerhet. Ett enkelt lån utan säkerhet är den bästa finansiella lösningen för dem som inte vill sätta egendom i pant och för dem som inte har något av betydande värde att pantsätta.

För ett privatlån som tas utan att några säkerheter ställs beror räntan på det önskade lånebeloppet och dess syfte samt låntagaren tidigare kredithistorik och nuvarande betalningsförmåga. Räntan på enkla lån sätts individuellt och kan alltså skilja sig åt ganska mycket mellan två olika sökanden beroende på deras ekonomiska status och för den som har en svag kreditvärdighet blir den högre.

När man söker ett enkelt personliga lån är det lätt att klicka sig igenom ansökningsformuläret. Du har störst möjlighet att hitta billiga lån om du vänder dig till online lånemarknaden när du behöver låna pengar. På vissa sajter kan du få flera offerter från olika långivare genom att bara skicka in en enda ansökning. Om du jämför lån på den här sidan hittar du de bästa erbjudanden - resten fixar din långivare.