Freedom Finance

Freedom Finance

Oberoende låneförmedlare

Frihet är att få låna till lägsta kostnad

Freedom Finance är ett kreditserviceföretag som helt specialiserat sig på att hitta bäst lån och villkor till de kunder som väljer att dra fördel av den kostnadsfria låneförmedlingstjänster. Genom att Freedom Finance har avtal med alla Sveriges största långivare kan de spela ut banker och kreditgivare mot varandra vilket leder till billigare lån och lägre ränta.

Avbetalning och amortering av lån är en stor utgiftspost för många och det är därför viktigt att få så förmånliga avtalsvillkor som möjligt. När du skickar in en ansökan till Freedom Finance kommer en erfaren lånehandläggare att inleda arbetet med att personligen efterforska vilka möjligheter och belopp som kan erbjudas.

Freedom Finance erbjuder tre olika lån

Privatlån

Privatlån är ett lån utan säkerhet. Maximalt lånebelopp är 350 000kr. För att kunna ansöka om privatlån måste man bl.a. ha en fast bostad samt en årsinkomst om minst 100 000kr.

Bostadslån

Är ditt nuvarande bostadslån för dyrt? Hos Freedom Finance kan du både låna pengar till en ny bostad samt lägga om gamla lån och därigenom sänka lånekostnaden.  För lån med bostaden som säkerhet behöver inte betalningsanmärkning vara ett hinder.

Billån

Hos Freedom Finance kan du ansöka om ett billån oavsett om du köper den från en bilhandlare eller privatperson. Bilen måste dock vara av årsmodell 2000 eller senare. Högsta belopp för billån är 400 000 kronor.