Bläckpatroner

Här kan du jämföra priser på bläckpatroner från Sveriges ledande återförsäljare. Nästan alla nätbutiker skickar beställningen samma dag. Det är enkelt och smidigt att beställa bläck på nätet.

Nytillverkade kompatibla färgpatroner håller en hög kvalitet och innehåller ofta mer bläck än originalpatroner och priset är väsentligt mycket lägre. Du betalar bara för produkten och inte varumärket!

Patroner.se Bläckpatroner

Exp. 49kr + Bläckpatron för 1 krona

Patroner.se

InkClub Bläckpatroner

Exp. avgift 49kr + Gratis bläckpatron

InkClub

Importerad Canon bläckpatron

bättre produkter till lägre pris

Liksom många kloka konsumenter tycker vi att kompatibla- och miljöpatroner från lågpristillverkare är det givna valet för alla som vill spara pengar på bläck till sin skrivare. De kompatibla produkter vi jämför kommer från utvalda ledande europeiska tillverkare som alla möter högt ställda kvalitetskrav (ISO Certifierade). De flesta återförsäljare importerar direkt från fabrik vilket innebär att de kan erbjuda mycket fördelaktiga priser.

Skrivartillverkarna har monopol på sina egna bläckpatroner och sätter följaktligen priset precis vid smärtgränsen. Bläckpatroner från alternativa tillverkare är bra för konkurrensen - och plånboken.

Hp Bläckpatron

Billigast originalbläckpatroner

Billiga kompatibla eller miljöbläckpatroner från lågpristillverkare är för många ett självklart förstahandsval när det är dags att köpa bläckpatroner. Men om priset är mindre viktigt kan du naturligtvis köpa originalprodukter. Vi rekommenderar även bläckpatroner.se - prisjämförelse och nyheter om bläckpatroner.

Fotopapper

Fotopapper

Det finns ett stort urval av fotopapper av hög kvalitet till mycket förmånliga priser hos många återförsäljare på nätet. Förutom standardformaten A4 och A6 hittar du också specialpapper för överföring av tryck till T-Shirt samt den uppskattade målarduken/canvas serien utvecklad särskilt för bläckstråleskrivare och lämplig för konstnärliga arbeten men som också är perfekt om du vill få en artistisk skruv på ditt favoritfoto!

Epson Bläck

Kompatibla bläckpatroner

Kompatibla kallas de billiga bläckpatroner som inte kommer från samma tillverkare som skrivaren. För att inte bryta mot patent kan patroner till t.ex. Canon Pixma, HP Photosmart eller HP Deskjet ha en lite annorlunda konstruktion. Kompatibla färg- och bläckpatroner är nytillverkade och fungerar på samma sätt som den bläckpatron de ersätter. Ofta innehåller de mer bläck än originalprodukten men framförallt - de är betydligt billigare.

Lexmark Bläckpatroner

Miljöbläckpatroner

Miljöpatroner är återvunna patroner som efter en noggrann process återfyllts med ny bläck. Miljöbläckpatroner ger nära nog samma kvalitet som originalprodukten. Kvaliteten på den återtillverkade bläckpatronen avgörs av vilken teknik som används och i vilket skick den återlämnade patronen var. Ungefär 30% av de bläckpatroner som lämnas för återvinning kasseras då utskrifterna inte motsvarar de höga krav som ställs innan patronerna kan distribueras till slutkunderna.

Återvunna bläckpatroner - sparar både miljö och pengar.